facebook.com

Pati Morawska poleca stronę Energia dla życia Maciej Patrzałek
13 marca
świetny człowiek i specjalista

 

Bazyl Podedworny poleca stronę Energia dla życia Maciej Patrzałek
16 lutego
świetny specjalista. Po bólu łokcia nie ma śladu, a już naprawdę było cienko ze mną.

 

Anna Jeziorna zrecenzowała: Energia dla życia Maciej Patrzałek5 gwiazdek
13 sierpnia 2018
Pan Maciej bardzo mi pomógł. Moje codzienne, bardzo uciążliwe bóle głowy ustąpiły. Bardzo dziękuję raz jeszcze za pomoc i polecam wszystkim, którzy się wahają

 

Karolina Wulkiewicz poleca stronę Energia dla życia Maciej Patrzałek
30 stycznia
Zdecydowanie zdrowieję. lepiej się czuję i wyniki moje się poprawiają.

 

Pawel Bolanowski zrecenzował: Energia dla życia Maciej Patrzałek5 gwiazdek
2 lipca 2016
Maciek jest naprawdę skuteczny. Bardzo wiele nietypowych dolegliwości ustąpiło u mnie, gdy poprosiłem go o leczenie. Dodam, że na odległość.

 

Paweł Pawełek poleca stronę Energia dla życia Maciej Patrzałek
24 sierpnia 2018
prawdziwy fachowiec, dzięki niemu nie muszę walczyć z ciągłym bólem głowy. polecam wszystkim i każdemu z osobna.

 

Patrycja Kędzierska poleca stronę Energia dla życia Maciej Patrzałek
8 sierpnia 2018
dolegliwości zniknęły, skuteczność pierwsza klasa

 

centrumopinii.com

2017-07-24 04:22:47 Weronika napisał opinię:

Opinia:

Moje dziecko ma nisko funkcjonujący autyzm i do niedawna nic nie mówiło. Był bardzo pobudliwy. Ktoś dał mi namiary na pana Macieja i po kilku seansach Kuba stał się spokojniejszy i zaczyna mówić pojedyncze słowa. Oczywiście chodzi na terapię, ale uważam, że terapia i medycyna niekonwencjonalna daje lepsze efekty! 

 

2014-08-25 04:05:35 hubi napisał opinię:

Opinia:

daje rade ma wykrztałenie 

 

2017-06-19 09:49:11 Łucja napisał opinię:

Opinia:

Mój synek w wieku trzech lat miał diagnozę autyzmu dziecięcego i byłam załamana. Szukałam wiele dróg pomocy i w końcu trafiłam do pana Macieja, który dzięki swoim zdolnościom spowodował, że synek przeszedł na etap autyzmu wysokofunkcjonującego i myślę, że może jeszcze być lepiej. Bardzo dobry fachowiec w swojej dziedzinie. 

 

2017-05-29 07:46:02 Karolina napisał opinię:

Opinia:

Polecam Pana Macieja! Po dosłownie kilku wizytach pozbyłam się bardzo ciężkich migren.

2017-08-25 12:22:16 Joanna napisał opinię:

Opinia:

Dziękuję bardzo Panu Maciejowi! Pomógł mi na problemy pooperacyjne, miałam zaburzenia krążenia kończyn dolnych. możliwe, że skrzepy, tabletki nie pomogły, wiec wybrałam się do niego i mi pomógł. Serdecznie polecam!

 

2017-09-15 10:43:57 Michał napisał opinię:

Opinia:

Miałem problemy ze snem, które były związane ze stresowym życiem zawodowym i dolegliwościami zdrowotnymi. Na psychotropy się nie zgodziłem co oferowali lekarze i skorzystałem z pomocy pana Macieja. To mi bardzo pomogło. Jego wiedza i energia przywróciła mi stan równowagi i na nowo zacząłem normalnie zasypiać, za pomoc jestem bardzo wdzięczny.

2017-10-10 05:05:27 Basia L. napisał opinię:

Opinia:

Miałam problem z moim Mateuszkiem, bo w wieku 4 lat nic nie mówił a rozwój psychiczny raczej miał prawidłowy a logopeda to zganiała na afazję. Chodziłam po lekarzach i w końcu trafiłam też do pana Macieja, który się zajął moim synkiem i po jego interwencji wkrótce Mateuszek zaczął mówić pojedyncze słowa. W chwili obecnej mówi całymi zdaniami. Pan Maciej jest świetny i ma to coś w sobie. Polecam!

 

2017-11-27 04:36:03 Irena napisał opinię:

Opinia:

Miałam duży problem związany z chorobą wątroby i trzustki i często musiałam korzystać z toalety. Skonsultowałam się z wieloma lekarzami, leżałam w szpitalu i brałam kroplówki. Też postanowiłam skorzystać z usług tego energoterapeuty, który nie negował wyników lekarskich, a wziął się za uregulowanie zaburzonej aury. Okazało się, że przyniosło to pozytywny efekt, a problem z wątrobą się zmniejszył oraz z trzustką. Do tego nie muszę już ciągle korzystać z toalety w wiadomym celu. Za dobrą poradę i pomoc dziękuję. 

 

2017-12-23 12:40:42 Izabela napisał opinię:

Opinia:

Moja mama cierpiała długo na stany lękowe, a nie mogła korzystać z wszystkich leków, bo po prostu była na nie uczulona. Pozostała tylko medycyna niekonwencjonalna i zioła. Trafiliśmy w końcu do pana Macieja, który troskliwie się zajął mamą i stwierdził, że jej problemy są spowodowane złą aurą. Po jakimś czasie stany lękowe zaczęły znikać i za wydatną pomoc pragniemy panu Maciejowi podziękować.

 

2018-02-24 08:45:46 Karolina napisał opinię:

Opinia:

Miałam problemy żołądkowo – jelitowe i lekarze stwierdzili, że to jest na tle nerwicy, trzustki i coś tam jeszcze. W końcu sąsiadkanamówiła mnie na wizytę u Pana Macieja, która się okazała bardzo owocne. Jedną z przyczyn tych dolegliwości była zła aura i niewłaściwa dieta. Dopiero po pomocy Pana Macieja moje dolegliwości zmniejszyły się diametralnie. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

2018-03-15 10:06:11 Bolesław napisał opinię:

Opinia:

Nabawiłem się nie wiadomo skąd stanów lękowych i do tego jeszcze doszły bezsenne noce. Nie chciałem jechać na psychotropach i dla tego zwróciłme się do Pana Macieja po pomoc. Po jego interwencji stany lękowe się zmniejszyły i już mogę sypiać spokojnie. Za wszystko dziękuję i pozdrawiam.

2018-04-23 06:16:28 Matylda napisał opinię:

Opinia:

Bardzo dobry fachowiec z bogatą wiedzą i doświadczeniem, który pomógł mojej chorej mamie wrócić do pełnej sprawności psychofizycznej a postęp choroby został zahamowany. Za okazane serce i pomoc bardzo dziękujemy.

 

2018-05-16 03:27:22 Karol61 napisał opinię:

Opinia:

Bardzo jestem wdzięczny panu Maciejowi za szybką i skuteczną interwencję w sprawie mojego zdrowia i niepokojące objawy drżenia kończyn i sztywnienia ustąpiły dzięki czemu mogłem odstawić leki uspokajające. Sama wizyta bardzo miła i konkretna.

 

2018-06-14 08:31:06 Halina napisał opinię:

Opinia:

Miałam poważny problem zdrowotny i wszystkie wizyty u lekarzy kończyły się tym, że bezradnie rozkładali ręce, albo zalecali co raz droższe leki i badania. W końcu trafiłam do Pana macieja, który dobrze zdiagnozował a potem pomógł mi wrócić do pełnego zdrowia. Bardzo ciesze się, że trafiłam do tak dobrego specjalisty.

2018-07-17 12:13:30 Ryszard Pilch napisał opinię:

Opinia:

Bardzo dziękuję Panu Maciejowi za okazaną pomoc. Prostata już się nie powiększa i nawet lekarze są zdumieni wynikami ostatnich badań. Jeszcze raz dziękujęi pozdrawiam.

2018-08-24 10:58:09 magda wysocka napisał opinię:

Opinia:

dzięki Panu Maciejowi moje dolegliwości z krążeniem odeszły bezpowrotnie. W końcu mogę cieszyć się życiem!

 

2018-09-19 11:36:08 MonikaZ napisał opinię:

Opinia:

Polecam wszystkim, którzy mają problemy zdrowotne:-)

 

2018-10-19 07:55:15 Kazimiera napisał opinię:

Opinia:

Bardzo cierpiałam na bezsenność i myślałam, że to jest spowodowane z wiekiem oraz chorobami na które cierpię. W końcu zgłosiłam się do pana Macieja, gdzie właściwie mnie zdiagnozował i okazało się, że za bezsenność była odpowiedzialna niewłaściwa energia. Po wizycie zaczęłam lepiej sypiać i z czasem mogłam odłożyć nasenne leki. Z tego powodu jestem bardzo wdzięczna.

2018-11-13 08:23:17 Franciszek s. napisał opinię:

Opinia:

Trafiłem do pana Macieja przez tzw pocztę pantoflową bo szukałem pomocy związanej z bezsennymi nocami, a niedosyc, ze leki nie pomagały, to jeszcze na nich miałem alergie. Już po pierwszej wizycie poczułem zmianę na lepsze i w końcu nie mam już większych problemów ze snem. To była bardzo dobra pomoc. 

 

2018-12-14 12:26:03 Narta M. napisał opinię:

Opinia:

Spotkałam się z panem Maciejem kilkakrotnie podczas wizyt i powiedziałam co mi dolega. Zdiagnozował mi niewłaściwą aurę, która powodowała moje problemy. Niesamowite, bo jego zabiegi 0rzyniosły bardzo pozytywny sklutek i czuję się o niebo lepiej.

2019-01-15 07:39:31 Paweł Jakubas napisał opinię:

Opinia:

Dostałem nagle pewne nietypowe dolegliwości dotyczące ze snem bóle głowy i zmęczenie. Byłem z tym u kilku specjalistów, ale nie przyniosło to większego efektu, a leków tylko przybywało. W końcu trafiłem do Pana macieja, który potrafił mnie właściwie zdiagnozować i znaleźć antidotum na moje problemy. Teraz już wszystko gra, wysypiam się i jestem pełen energii.

2019-02-19 06:16:01 Apolonia napisał opinię:

Opinia:

Przez lata zarzywania leków na urojoine choroby uszkodziłam trzustkę . ciągle poszukiwałam dobrego fachowca, co mnie właściwie zdiagnozuje. W ten sposób trafiłam do Pana Macieja, który okazał się bardzo pomocny w moim przypadku. Teraz leki mogłam zamienić na zioła. Czuję się lepiej. Pozdrawiam.

2019-03-15 12:33:51 Janusz Sikora napisał opinię:

Opinia:

Były u mnie problemy z rwą kulszową i nie do końca była jasna przyczyna tego stanu, a bóle uniemożliwiały wykonywanie pracy zawodowej. Nachodziłem się po lekarzach, którzy nie byli w stanie mi pomóc. W końcu trafiłem do Pana Macieja, który stwierdził, e to kwestia niewłaściwej energii i zajął się leczeniem. Dzięki temu bardzo szybko powróciłem do pełnego zdrowia i mam przyjemność tu zarekomendować Pana Macieja za pomoc,

2019-04-14 05:54:47 Wiktor napisał opinię:

Opinia:

Bardzo dobry człowiek i skuteczny specjalista w swojej dziedzinie. Bardzo pomógł mi w moim intymnym problemie dzęki czemu mogłem na nowo pełnowartościowyn mężczyzną. Nie będę rozwijał tematu, bo to jednak sprawa intymna. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

2019-05-28 10:54:36 Hanna A. napisał opinię:

Opinia:

Rewelacyjny fachowiec! Okazał mi bardzo dużo serca i pomógł dojść do pełnej sprawności przy moich przewlekłych schorzeniach. Na dzień dzisiejszy czuję się bardzo dobrze a pewne dolegliwości ustąpiły.

Panoramafirm.pl

Przemysław
2019-05-14 20:56:16
Nie wiem co bym bez Pana zrobiła. Polecam tego specjaliste!

Iwona
2019-05-05 16:36:06
Miałam problemy z trzustką i śledzioną i bólem pleców, który utrzymywał się trzy miesiące ,popadłam w depresje. Zadzwoniłam do Pana Maćka z płaczem ,bo byłam bezradna , który okazał się wspaniałym człowiekiem i dodał mi otuchy .Pracował ze mną na odległość codziennie ,byliśmy w kontakcie ,wspierał mnie duchowo i energetycznie . Cudowny bioenergoterapeuta ,który skutecznie wyleczył mnie z moich dolegliwości i depresji. Odzyskałam radość życia i w końcu uśmiech na twarzy. Gorąco Polecam Iwona .

Henryka
2019-03-05 19:40:31
W Kielcach nie ma drugiego tak dobrego bioenergoterapeuty.

Lena
2019-02-09 18:32:25
Dojeżdżam do Pana Macieja z Łodzi, bo tu zawiodłam się na bioenergoterapeutach. Sesje u Pana Macieja bardzo mi pomagają.

Piotr
2019-01-30 20:22:42
Dzięki tym seansom znacznie poprawił się stan mojego zdrowia. Już mnie tak wszystko nie boli, a wyniki znacznie się poprawiły, czyli zdrowieję.

karolina
2018-08-24 11:54:27
chyba nie ma lepszego znawcy medycyny naturalnej. moja cała rodzina się u niego leczy, z tych drobnych i większych dolegliwości. Pan Maciej jest dobry na wszystko.

Marta
2018-03-22 16:47:32
Najlepszy fachowiec w Kielcach w swojej dziedzinie i bardzo pomógł mojej matce powrócić do pełnego zdrowia. Były to sprawy typowo kobiece i nie będę tutaj opisywała. Ważne są tylko efekty. Czyli bardzo dobre.

Sabina
2018-02-27 01:24:26
Po menopauzie dostałam dziwnych zaburzeń związanych z zawrotami głowy, uderzeniami ciepła oraz brakiem apetytu. Nie wyglądali to dobrze, a lekarze zganiali to na typowe stany przy menopauzie. Zdecydowałam się na wizytę u pana Macieja, która przyniosła bardzo dużo pozytywnego w moje życie, a potem mój stan się zaczął normalizować. Mam nadal lekkie uderzenia ciepła, ale zawroty głowy ustały, a apetyt powrócił. Uważam, że pan Maciej na takie rzeczy jest idealny. Dziękuję i pozdrawiam.

Irena
2017-11-22 18:03:44
Bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie, korzystałam z jego pomocy przy moich problemach z bezsennością i zawrotami głowy. Do tego podpowiedział jakich pierwiastków brakuje w moim organizmie i co powinnam uzupełnić. Osobisty kontakt jak zwykle miły, a ceny za porady bardzo rozsądne.

Wanda
2017-10-10 17:56:06
Pan Maciej bardzo pomógł mojej mamie przy dojściu do zdrowia psychicznego, bo miała pewien okres, że coś się złego z nią działo. Miała objawy podchodzące pod schizofrenię. Nie wiem jakim cudem to się panu Maciejowi udało, ale dzięki swojej sile i energii przywrócił mamę do dobrego stanu psychicznego. Tym samym atmosfera w domu stała się zdrowsza. Dziękuję w imieniu całej rodziny.

Wiktor
2017-09-15 11:25:55
Miałem pewne problemy zdrowotne i pogorszyły mi się wyniki. Lekarz podejrzewał nowotwór trzustki i bardzo się tego przestraszyłem. W tym okresie też skontaktowałem się z panem Maciejem, który twierdził, że nie mam aury nowotworowej. Czyli to coś musi być innego. Kolejne badania medyczne potwierdziły jego słowa, a to zonaczało, że nie mam nowotworu a był tylko jakiś problem z wątrobą. Pozdrowienia dla Pana Macieja.

Paulina
2017-08-25 13:09:23
Ze szczerością mogę powiedzieć, że pomaga. Bardzo często jeżdżę, bo mam niedaleko. Zamiast do lekarza i po leki jadę do Pana Macieja . Wożę też swoje dziecko z bardzo pozytywnymi rezultatami. Podam przykłady. Gdy mały miał 6 m-cy wyleczył mu ospę a krostami był zlany cały, minęło po 2 dniach. Uchronił mnie przed operacją na ucho a skierowanie do szpitala już było – oczywiście po badaniu lekarz stwierdził, że ucho jest zdrowe, u małego wyleczył lamblie itp , itd. Polecam.

Karolina
2017-06-19 22:45:38
Bardzo długo cierpiałam na bezsenność, która przeszkadzała mi w życiu rodzinnym i zawodowym, a przepisywane co raz silniejsze leki nasenne powodowały niepożądane objawy uboczne. Po konsultacji z panem Maciejem, która była bardzo owocna powróciła do mnie właściwa energia i dzięki temu lepiej sypiam i już nie muszę brać leków. Ciepło Polecam.

Paulina
2017-05-29 20:39:17
Witajcie. Chcę się podzielić z Wami moim przypadkiem. Miałam chorą tarczycę, zapalenie, powiększone oba płaty, miałam robione usg z okresu choroby i po wizytach u Pana Macieja wyniki niesamowite, po 3 seansach zmniejszył się znacznie prawy płat i lewy częściowo też. Polecam. Sama w to nie wierzyłam, ale udało się, cieszę się, że trafiłam do tego człowieka.

GOWORK.pl

Jadwiga 17.06.2019 11:31
Złoty człowiek po prostu. Teraz już nic mnie nie boli!

Anna 07.01.2019 14:14
To jest bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie! Bardzo mi Pan pomógł. Dziękuję!

Marianna 11.12.2018 19:36
Bóle głowy bardzo szybko ustąpiły . Dosłownie po dwóch seansach było lepiej.

Monika 11.11.2018 21:19
Wreszcie moje dziecko uzyskało pomoc. Dziękuję.

Ilona 11.11.2018 14:21
Cudowny człowiek, nie musiałam nic mówić,a wiedział co mnie trapi i jak mi pomóc. Sama rozmowa jest oczyszczająca i podnosząca na duchu. Dziękuje Moje sugestie dla Gabinet Energia dla Życia Bioenergoterapeuta Maciej Patrzałek: reCAPTCHA Lubię atmosferę w Gabinet Energia dla Życia Bioenergoterapeuta Maciej Patrzałek za: Luźna atmosfera bez uczucia skrępowania

Zawzięty 28.10.2018 13:40
Jestem bardzo zadowolony. Wszystko co odczytał Pan Maciej zgadzało się z moimi przypadłościami. Praca nad samym sobą wraz z pomocą tego bioenergoterapeuty postawiła moje ciało i duszę na nogi. Serdecznie polecam i z całego serducha dziękuję!

Jarek 17.10.2018 12:07
z niewiadomego powodu miałem ból w plecach. Czegoż to ja juz nie użyłem. Na szczęście trafiłem na bioenergoterapeutę M. Patrzałka i na drugim seansie już było lepiej. Na trzecim to już w ogóle bólu nie czułem.

Ewa Kołecka 23.09.2018 22:26
Miałam uporczywe bóle głowy niewiadomego pochodzenia lekarze odsyłali mnie z kwitkiem. Po namowie koleżanek z pracy postanowiłam się zgłosić do pana Macieja, wizyty przynoszą wreszcie poprawę a ja jestem szczęśliwa, polecam:-)

Mariola M 19.09.2018 12:32
Pomógł mi przy nerwicy, polecam wszystkim , którzy mają taki problem

magda 24.08.2018 11:51
Pan Patrzałek to najlepszy specjalista! Od lat choruję na padaczkę i zmagałam się z kilkoma napadami dziennie, dzięki niemu napady już prawie się nie zdarzają. A kto wie? może i kiedyś całkowicie sie z niej wyleczę.

Robert 12.07.2018 13:43
bardzo mi pomógł przy moich uporczywych bólach głowy, które niemal doprowadzały mnie do łez

Regina 13.06.2018 13:05
Wspomagająco pomógł mi zwalczyć nowotwór jelita grubego. Bardzo, ale to bardzo
dziękuję!

Tomasz 12.05.2018 20:51
Mieliśmy duży problem, ponieważ dziecko nie chciało jeść dosłownie nic. bardzo nam pomógł Pan Maciej i teraz dziecko je normalnie.

Nina 09.04.2018 13:58
Miałam poważne problemy z wątrobą. Pan maciej pomógł mi oczyścić organizm i teraz naprawdę czuję się i funkcjonuję dużo lepiej!
Pomocna?

Teresa Jarzębiak 19.03.2018 19:37
Bardzo byłam podatna na wszelkie stresy i przez to zaczęła mi sztywnieć szyja, co się objawiało także bólem. Po rekomendacji znajomej udałam się do Pana Macieja i się zajął moim przypadkiem i po jego terapii czuję się jak nowonarodzona. Bóle ustąpiły i staram się nie stresować na zapas. Oczywiście za skuteczne wizyty dziękuję.

Wacław 22.02.2018 15:17
Ten bioenergoterapeuta bardzo mi pomógł, bo dosłownie od lat cierpiałem na nerwicę i bezsenność. leki nie wiele pomagały. Nie chciałem się dłużej truć i dla tego postanowiłem zaryzykować i zapisać się na wizytę. Już po trzech wizytach spałem o godzinę dłużej niż zazwyczaj. Z trzech godzin na dobę zrobiło się cztery. Dla mnie to było coś niesamowitego. Obecnie sypiam 6 godzin na dobę i czuję się znacznie lepiej! Dziękuję!

Aleksander 22.11.2017 17:37
Miałem od pewnego czasu bardzo złe samopoczucie, duże problemy ze snem i żona nawet stwierdziła, że zaczynam lunatykować. W tym temacie zwiedziłem dużo lekarzy od internisty do psychiatry i żadnego efektu to nie przyniosło poza tym, że jechałem na psychotropach. W końcu się skusiłem na wizytę u pana Macieja, gdzie szybko zauważył złą aurę, która była przyczyną moich dolegliwości. Po kilku wizytach wróciłem do pełnej sprawności psychofizycznej i mogłem leki odstawić. Żałuję tylko, że wcześniej nie udałem się do pana Macieja.

Sebastian K. 10.10.2017 18:01
Miałem taki moment w życiu, że dosyć przybrałem na wadze i lekarz zalecił w związku z tym badania, bo coś mu się nie podobało. Badania nie wyszły najlepsze i były pewne podejrzenia, że nawet mogę mieć nowotwór wątroby i bardzo się tego przestraszyłem. Znajoma poleciła mi konsultacje z panem Maciejem, który podczas wizyty orzekł, że nie mam aury nowotworowej i trochę się uspokoiłem. Po dokładniejszych badaniach okazało się, że mam tylko torbiele, które z czasem się wchłonęły. Pan Maciej tym razem miał rację co do swojej diagnozy. Serdecznie mu dziękuję za słowa otuchy.

Henryk Sapiexha 15.09.2017 11:29
Posiadam słabą wolę jeśli chodzi o używki i byłem już na terapiach, brałem Tabex i inne prochy a nawet próbowałem hipnozy. Dopiero wizyta u Pana Macieja pozwoliła uwolnić złą energię i momentalnie po 30 latach palenia udało mi się rzucić ten paskudny nałóg. Do dziś nie mogę uwierzyć w to szczęścia a tego pana polecam!

Maria 25.08.2017 12:51
Ja również polecam 🙂 pomógł mi bardzo za co będę mu chyba dozgonnie wdzięczna!

Alicja Matuszewski 24.07.2017 16:58
Moja mama miała przewlekłe zapalenie trzustki i duże problemy pokarmowo – jelitowe. Bardzo cierpiała i nawet dieta bezglutenowa nie dawała efektów. Dopiero wszystko się odmieniło na lepsze po wizycie u Pana Macieja jego metodą związaną z medycyną niekonwencjonalną. Od dłuższego czasu mama się czuje dużo lepiej i nawet specjalnie się nie stosuje do diety. W końcu nic nie ryzykujemy, a możemy tylko zyskać! Polecam!

Joanna Ziółkowska 19.06.2017 22:33
Moje dziecko było nadpobudliwe i nie mogłam sobie z nim już poradzić, a próbowałam wiele metod łącznie z przychodnią psychologiczno – pedagogiczną i nie zdało to egzaminu. Dopiero seans u Pana Macieja przyniósł pożądany skutek i dziecko się bardzo wyciszyło. Czasami dobrze zdać się na medycynę niekonwencjonalną.

Monika 29.05.2017 19:54
Polecam Pana Macieja!!!! Bardzo mi pomógł z problemem bólu głowy! Dziękuję!

echodnia.eu

 

~mariolka~ Napisano 29 maj 2017 – 19:12:29

Polecam Pana Macieja! Pomógł mojej ciotce miała operację kręgosłupa, a potem rehabilitacje cały czas na wózku, miała kilka zabiegów u Pana Macieja, teraz może chodzić – wprawdzie o lasce i powolutku, ale może być samodzielna dziękujemy!

bartosz32232 Napisano 19 czerwiec 2017 – 21:55:05

Miałem  poważne problemy z synem, bo w wieku 17 lat pojawiły się u niego objawy schizofrenii i było to głównie związane z tym, że po kryjomu z kolegami palił trawkę. Psychiatrzy tylko faszerowali syna psychotropami, ale to nie było wyjście. Skontaktowałem się w końcu z panem Maciejem, który zajął się tym przypadkiem i osiągnął zadziwiające efekty. Stan zdrowia syna się poprawia diametralnie i może funkcjonować w miarę normalnie przy zmniejszonej ilości leków. Polecam!

Konrad2345 Napisano 24 lipiec 2017 – 16:37:19

W moim regionie zdecydowanie najlepszy fachowiec w swojej branży i ma duże doświadczenie zawodowe. Korzystała z jego usług moja mama, teściowa i ciotka i za każdym razem potrafił pomóc w ich dolegliwościach i wyprowadzić na prostą. Jedna osoba może fabulować, albo przesadzać, ale już nie trzy. Że nie są netowe, to w ich imieniu polecam Pana Macieja!

~Magda~ Napisano 25 sierpień 2017 – 12:16:52

Witajcie! 
chcę się podzielić z Wami moim przypadkiem. Miałam chorą tarczyce, zapalenie, powiększone oba płaty, miałam robione usg z okresu choroby i po wizytach u Pana Macieja. Wyniki niesamowite! Po 3 seansach zmniejszył się znacznie prawy płat i lewy częściowo też. Polecam! Sama w to nie wierzyłam ale udało się! Ciesze się, że trafiłam do tego człowieka

~Damian~ Napisano 15 wrzesień 2017 – 10:56:19

miałem bardzo duże migreny. Już naprawdę nie wiedziałem co z tym robić. tradycyjna medycyna zawiodła. Leki neurologiczne słabo działały. Postanowiłem skorzystać z oferty pana Patrzałka. Nie żałuję. Bardzo mi pomógł.

~Olga~ Napisano 18 listopad 2017 – 22:42:20

miałam dużą nerwicę. Leki mnie bardzo otumaniały, a nie o to mi chodziło. Trudno mi było prowadzic auto, a życie jest teraz takie, że trzeba. Postanowiłam skontaktować się z panem Patrzałkiem i on mi pomógł swoimi sposobami.

~Joanna~ Napisano 14 grudzień 2017 – 12:53:25

Witajcie. Miałam bardzo duże problemy z sercem. Biło bardzo nie miarowo. Bardzo się tego bałam i chodziłam do kardiologa. Pomógł mi też pan Patrzałek swoim wsparciem i za jego pomoc bardzo dziekuję!

~Genowefa~ Napisano 22 luty 2018 – 15:13:37

Mnie Pan Maciej pomógł w bezsenności. Teraz już zasypiam bez problemu, a do Pana Macieja nadal chodzę.

~Danuta~ Napisano 14 maj 2018 – 20:44:30

Mnie pan patrzałek pomógł przy atopowym zapaleniu skóry. Skóra jest praktycznie wyleczona! Jeszcze kilka wizyt i będzie rewelacja.

~Renata~ Napisano 13 czerwiec 2018 – 12:07:59

energia dla życia tknęła we mnie  życie po prostu! Pan Patrzałek pomógł mi zwalczyc nowotwór. Za to jestem bardzo wdzięczna!

~Ewa~ Napisano 31 lipiec 2018 – 20:47:15

Empatyczny, pomocny i współczujący człowiek, który człowieka traktuje jak człowieka. Pomógł przy nerwicy. Dziękuję.

~magdalena~ Napisano 24 sierpień 2018 – 10:51:11

Pan Patrzałek to najlepszy specjalista!

Od lat choruję na padaczkę i zmagałam się z kilkoma napadami dziennie, dzięki niemu napady już prawie się nie zdarzają. A kto wie? może i kiedyś całkowicie sie z niej wyleczę. 

~sonia~ Napisano 24 sierpień 2018 – 11:02:21

jeśli komuś zależy na zdrowiu i życiu, polecam Pana Macieja. 

korzystając z leków z apteki trujemy się bardziej i bardziej. Pan Maciej potrafi natomiast oczyścić organizm z toksyn i chorób jak za dotknięciem czarodziejskiej różdźki przy pomocy najprostrzych metod. Sama byłam w szoku, jak łatwo można się pozbyć nerwicy.

Z czystym sumieniem polecam

~Ryszard Pelc~ Napisano 19 wrzesień 2018 – 11:29:30

Polecam serdecznie to na prawdę wspomaga w chorobie:-)

 

~Włodek~ Napisano 07 listopad 2018 – 21:08:07

Bardzo pomocny człowiek. Nie ma już   śladu po depresji!

~Maciej~ Napisano 08 grudzień 2018 – 12:32:19

Dziękuję bardzo za wyprowadzenie z nerwicy natręctw.

~Janusz~ Napisano 09 styczeń 2019 – 14:10:22

Bóle brzucha ustąpiły po seansach a ja nadal mogę cieszyć się życiem.

~Włodzimierz~ Napisano 16 luty 2019 – 22:29:45

Towarzyszyły mi od roku uporczywe bóle w okolicach zatok. Medycyna konwencjhonalna nie pomagała zbytnio i postanowiłem skorzystać z usług Pana Patrałka i mi pomógł. Dziękuję i polecam!

~Izabella~ Napisano 14 maj 2019 – 19:58:07

Mnie Pan Maciej pomógł, by noga się szybciej zrosła!

~Jadwiga~ Napisano 08 czerwiec 2019 – 20:30:28

Pan Maciej Bardzo pomaga. Nie mogę się nachwalic. Syn jest spokojniejszy!

PKT.pl

Irena

5,0

04.06.2019

Bardzo mi SN Maciej pomógł na boke żołądka niewiadomego pochodzenia!

Magda

5,0

03.01.2019

Dziękuje bardzo za pomoc. Jest Pan niezastąpiony!

Iza

5,0

10.11.2018

Ból w okolicach pleców ustal dzieki Panu Maciejowi

janina

5,0

10.07.2018

Dusza człowiek. Pomocny bardzo w chorobie!

darek

5,0

07.05.2018

już naprawdę było źle z moim przyjacielem. Pan Patrzałek bardzo nam pomógł!

Iza

5,0

09.04.2018

Pan patrzałek bardzo pomógł mojemu mężowi. Teraz nasze relacje znacznie się poprawiły!

Aleksander

5,0

17.03.2018

bardzo dobry fachowiec. zajmował się suplementacją pierwiastków niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu. teraz się lepiej czuję i mam więcej energii. pozdrawiam.